Leave a comment

Kako da se brine za negu kože lica?

Održali vašu lice u Veliki problem treba normalan program za čišćenje, pored svaki dan navodnjavanjem, što je na osnovu dokaza, koristi najbolja stvar i pravilan primjena. U liječenju kože lica, tamo ideš u najmanju ruku 3 osnovne aspekte. Prva točka ti je potrebno da bi biti stalan. 2-og, moraš da odeš da stručnjak, da vidimo kakav robe pogodan za vašu kožu. I, 3. da razumem, tebi je potreban tretman to mora biti urađeno na dnevnoj bazi. Anđeli Pijuán, vlasnik ŽS Apotecari Barseloni i također Lloret norma, naturopata, fitness instruktor i kozmetičar, definira tajne mnogo lica zabrinut publiku.

Koliko puta treba da se očisti se suoči sa sa u tokom dana?

Koliko puta morate da očistite lice I sa dame, kao muškarci, to je savetovao da čiste kože bar 2 puta dnevno. Dan, jer smo se rešili izvodljivo toksične supstance, i otpad kroz pore je uklonjene tokom noći. I u večeri, uprkos činjenici da ja ne stavim na šminku. Najzahtevnije specijalista preporučiti, posebno noću sati, čišćenje 2 puta za redom. Koristi vece krema, i također je dan? Da, s obzirom na činjenicu da je to vrlo bitna za očuvanje uvlažnennosti kožu, posebno na potpuno negovala kožu ili potpuno suvi. Stoga, on appropriates za prijavu stvar koja je osigurala vodu u kožu, sa velikim losion 2 puta dnevno, u najmanju ruku. Zašto je to tako važno da vlagu u 2 puta? Dva puta dnevno biti barem u pravu, to je definitivno zavise od takvu kožu, tvrdoće nivo vode, temperatura nivou, vlažnost, vjetar, hladno i drugačije druge okoliš elemenata.

To ne može biti s istog dana krema, i također noć? Sa žrtva sati, koža će baciti u vodu kroz disipaciju, kao također zahtijevaju da napuni ga koristi losion. Stoga, to je ostala u njegovu korist da koristi losion tokom dana, štititi od nas sunce, vazduh zagađenje za okoliš, ekološke probleme … i takođe, na noć kada je koža postavlja sistema popraviti losion to pomaže da se popravi, brinuti o, popraviti, kao i stvoriti. Šta elementi to je savetovao da imaš ovlaživač? Postoji različitih resursa, računajući na vrsta kožu. Ako ti je potrebna da se istakne nekoliko moć koncept hijaluronska kiselinu za hidrataciju i hrane redensifying kožu, zajedno sa Poznat i Kao (alfahidroxiacidos), o tome šta su ponudu odličan svjetla, eliminiše mrtav ćelijama kože i također depozita, zajedno sa sjediniti senci lice.

Jednostavan način da koristi kremu?

Jednostavan način da se prijave kremu Preporučujemo da ti dvije ruke u usponu redu, počevši sa brade kao blagi masažu terapija, dok ne bude uključen celo lice. Stalno unutra, kao također iz postrojenja da eksterijer. Izbegavajte smanjiti za oči, jer to je lokacija ekstra osetljiv, kao i sklona alergijskih reakcija. Bili smo pored toga mogla da nosim neki nježan poщipыvaniя, to je izazvalo mini-dotok krvi, hranljivih materija i promovira mobilnog koje su porasle. Možete koristiti šminku posle svakodnevne krem? Tamo je stalno primjenjivati redu uvlažnяющee lijekove ispod transformaciju, pa smo do uložiti mnogo bolje za tvoju kožu, kao i isto tako dugo. Prilaz će sigurno biti: prvo, lijepo i koristiti proizvod posebno za našu vrstu kožu, onda dnevnik krema, kao, na kraju, šminku. Koliko puta moram da dobiju losion? To je dobra ideja iskoristiti ga dan i noć, i takođe odabrati razne stvari u zavisnosti od takvu kožu.

U losion stalno apsorbuje mnogo bolje, i tvoju šminku na zgrade, koja se poboljšava zadatak uvlažnяющee uređaj koristiš navode. Koristi vidu oko 2 puta dnevno, ili jedan i također prije večer losion? Lokaciju rez oči, što je posebno blaga, suptilno, kao sušatsя mnogo brže u poređenju sa ostatkom lice, pij vodu, a ponekad, ako je potrebno. Kao minimum, ujutro i također tokom noći. Kao i uvek, sa detaljima stvari na to mjesto bez otdušek. Baš kao što bi ti trebao iskoristiti? Proizvod za oblik očiju, uglavnom koristim tvoja pluća razgovarati skulovuю kost u skladu sa rukama na sat, dobijaš cijeli limfnog tečnost u sleznom, gdje ti je limfne čvorove. U okolnosti zalomov, bolje je da koristi sve na mjesto, zaobljeni, i isto tako, i veoma posebno preko hram, sa ovim “producent prihoda” oči brovью. Nije dobro da se koristi ili u top kapke ili smanjuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *