Leave a comment

Kako da se brine za negu kože lica?

Držite lice u Veliki problem zahteva normalan režim čišćenja, kao i dnevni hidratacija, koji je zasnovan na dokazima, koristite pravi proizvod i pravilna primena. U lečenju kože lica, tamo idi najmanje 3 osnovna elementa. Prva stvar treba da bude konstanta. 2-og, treba da ode kod specijaliste, da se utvrdi koja vrsta robe najpogodniji za vaš tip kože. A, 3. da se razumemo, potrebna procedura koja mora da se obavlja svaki dan. Anđeli Pijuán, vlasnik ŽS Apotecari Barselona i Lloret norma, naturopata, trenera i kozmetičarka, opisuje tajne mnogi lica brine gledalaca.

Koliko puta morate da očistite lice sa deterdžentom u toku dana?

Koliko puta morate da očistite liceI kod žena, kako kod muškaraca, preporučuje se da se očistite kožu najmanje dva puta dnevno. Dan, zbog toga što smo uklonili mogućih toksina, kao i otpada kroz pore uklonjen u toku noći. A uveče, uprkos činjenici da ne nosi šminku. Najzahtevnije stručnjaci čak sugerišu, posebno u večernjim satima, čišćenje 2 puta za redom. Koristite noćni krem, a dan? Da, jer je veoma važno za očuvanje uvlažnennosti kože, posebno na potpuno gajenih kože ili potpuno osuši. Kao rezultat toga, on je pogodan za primenu proizvod, koji se pečate vodu u koži, sa odličan kremu dva puta dnevno, najmanje. Zašto je toliko važno da vlažnost 2 puta? Dva puta dnevno biti najmanje pravilnost, što je svakako će zavisiti od tipa kože, tvrdoće vode, nivoa, temperature, vlažnosti, vetra, hladnoće i raznih drugih ekoloških elemenata.

Ne može se sa istim dnevna krema, i noć? Sa smrću sati, koža će proliti vodu putem isparavanja, a takođe je potrebno da napunite ga koristite kreme. Stoga mu je u interesu da koristite kremu tokom dana, zaštiti nas od sunca, zagađenje životne sredine, ekološki problemi … i, noću, kada je koža instates mehanizmi popravke, kremu koja pomaže da se popravi, popravi, popravi, kao i da razviju. Koje komponente preporučuje se da imate ovlaživač? Postoji širok spektar sredstava, oslanjajući se na tip kože. Ako mi je potrebno da se istakne neki energetski koncept hijaluronska kiselina za hidrataciju i ishrane redensifying kože, kao i AKA (alfahidroxiacidos), u vezi sa onim što oni daju veliku osvetljenje, otklanja mrtve ćelije kože i ostaci, kao i da se kombinuju boje lica.

Jednostavan način da se prijave kremu?

Jednostavan način da se prijave kremuPreporučujemo da to uradite dve ruke u rastućem redosledu, počevši sa brade i da nežna masaža, dok je ne biti proširena na celo lice. Stalno iznutra, a takođe od centra ka spolja. Izbegavajte rez za oči, jer to je mesto više osetljiva, kao i sklona alergijskih reakcije. Takođe smo u mogućnosti da izvrši neke nežne poщipыvaniя, koje pokreću mini-protok krvi, hranljivih materija i promoviše regeneraciju ćelija. Možete da koristite šminku posle dnevna krema? Uvek postoji da primeni pravo uvlažnяющee lek pod makeover, tako dobijamo da ulože mnogo bolje za kožu, a takođe trajati duže. Metod će biti: u početku, uredno i nanesite proizvod specijalizovana za naš tip kože, zatim dnevna krema i, na kraju, šminka. Koliko puta treba da se serum? To je dobra ideja da se primenjuju ga i danju i noću, i izabrati razni proizvodi u zavisnosti od tipa kože.

U serumu stalno apsorbuje mnogo bolje, i vaš šminka na imovinu, čime se poboljšava aktivnost uvlažnяющee sredstvo koristite navedene u nastavku. Koristite oblik oka dva puta dnevno ili jedan i pred veče krema? Lokacija rez očiju, što je posebno nežan, suptilan i sušatsя mnogo brže u odnosu na ostatak lica, moisturize ga, a povremeno, po potrebi. Kao minimum, ujutru i noću. Kao i uvek, sa detaljima proizvoda za to mesto bez otdušek. Samo kao što bi trebalo da koristite? Proizvod za konturu oka, obično se koriste pluća razgovaraju skulovuю kost, pridržavajući se kazaljke na satu, dobijanje celu limfnog tečnosti u sleznom, gde su limfne čvorove. U situaciji zalomov, bolje je primeniti sve na mestu, zaobljeni, a takođe, kao i veoma posebno preko čela, sa ovim “producent prihodi” očiju nad brovью. Nije dobro da ga primenjuju ili u gornje kapke ili smanjuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *