Leave a comment

Domaći recepti, da se brine o vašem licu: koža

Iako je ova industrija maske su kreirani sa ispitivanih formule i issledovannыmi u laboratorijama farmaceutske, kao i kozmetika, kod kuće, možete naići na sličnu funkciju, iako oni mogu da izazovu alergije, kao i znatno manje efikasni. Otvorite ruke kozmetičarka Karmen Navaro najefikasnije savršen za vas. Maske za lice obavlja različite funkcije, kao što su oslobađanje od bora, dobili osloboditi od izražavanja linija.

Tvoje lice, dajući svoj uzrast

Tvoje lice, dajući svoj uzrast

Na nekoliko svečanih događaja, usled nedostatka vremena ili kredit, ne idemo na profesionalni dostavi za negu kože lica. Karmen Navaro nam nudi različite ideje, a takođe nam pomaže da otkrijete način domaćih lica je najbolje odgovara na izgled kože. Kao što smo već utvrdili, da automedicarnos loše, i mi osećamo mnogo sigurnije da donose odluke, preporučuje lekara tom trenutku se dešava sa šminkom, najbolje je posetiti stručnjaka da se uverite da ispravnu dijagnozu vašeg problema. To ne znači da ako mi ne estetska centar ne može biti fantastičan. Iz dana u dan lečenje van centra je mnogo važnije. Iz tog razloga je važno da se pridržavaju različitih koraka svaki dan: to je glavni efekat pre upotrebe bilo kog proizvoda. Važno je da ovaj korak, jer prljavština ide u pore-generisanje zagađujućih materija, kao i višak sebuma, mrtve ćelije kože stvaraju sloj koji sprečava proces regeneracije. Za to je idealan za upotrebu svakodnevnog pranja, kao i u budućnosti koristiti odličan tonik. Hidratacija: maziva se koriste za oporavak od gubitka vode, minerala i vitamina.

Ako vam je koža masna, i pretpostavimo da je ova vrsta kože to nije važno vlagu, to ste pogrešne. Pokušavajući da pronađe stavku, usmerenih na stabilizaciju znojnih žlezda. U primerku imate suvu kožu, ne samo vlaži, ali takođe morate da koristite kremu koja će hraniti. Ojačati: to je veoma važno, kada počinju da se pojavljuju prvi puta. Možete da uradite to je zahvaljujući sérums ili maske. Domaće recepte, da je to moje? Apsolutno ništa mnogo bolje u poređenju sa stručnjakom, da bi dobili dobre rezultate, međutim, u sadašnje vreme to može biti, da je vaš ekonomski klima ne dozvoljava Vam da uradite tako, stručnjak preporučuje pokazivače potpuno prirodan tretman lica, bez potrebe da napusti mesto prebivališta. Tip maske, kao i pravilnost njihove primene oslanjaju na tip kože, kao i od uzrasta, ali u celini obuhvata u potpunosti pokrivaju lice i ostavite takođe imovinu na nekoliko minuta.

Postoje različite maske za lice za različite tipove kože

Postoje različite maske za lice

Tri ideje da se otarasi akni. Deo prava na komade šargarepu, promešajte srj sa dosta vode i napraviti pire: koristite na oštećenih područja sa aknama. Crush ubice bola, i drhti sa vodom da se malo paste. Sa komadićem vate aplícatela u granitu, posebno za lečenje. Njegov tart vlast, naravno da će biti ispod. Komponenti jedan limun na pola, zgrabi mu malo soka, dodajte pola kašike šećera i nekoliko kapi kao i ulje. Iskustvo na lice, držite ga u roku od 5 minuta, a takođe aclarate ispod. Poboljšava kožu maska od belanca i meda: tukli belanca i uključuju kašiku meda, kao i jednu od soka od limuna: mešavina je dobro i nanesite na lice na dvadeset minuta. Reći zbogom razdražitelьnostью. Medovaя maska: stavi na lice med, kao i neka ovo je 15 minuta. Čišćenje ga sa komadom vate, primljenih u udobnim vode za ruže. Maska od lanenog semena: pomešati seme lana sa vodom, kao i, samim tim, grela u vodi kupatilo.

Kada je u stvari, formirao paste, brisanje i neka visok; kada je u njoj udobno širi po celom licu, kao i ostavite 15 minuta. Za masnu kožu. Maska → jagode: pomešajte pola šolje jagoda protertaя i po šolja od prirodnog jogurta, kao i aplícatela na lice i vrat za dvadeset minuta, nakon čega se eliminišu toplom vodom. Maska od ovsena kaša: pomešajte dve kašike ovsena kaša sa mlekom, ako je vaša koža suva ili sa vodom, ako je koža masna razvije meka pasta; nanesite na kožu, ostavite 15 minuta i isperite udoban vode. Za suvu kožu. Prirodne maske od avokado: pomešajte pola avokada, kao i mešavina kašika soka od limuna, osim pavlake i 2 kašike. kašike šargarepe sok. Primeniti lek zamenom ostavljajući po dvadeset minuta. Nakon pranja kosu toplom vodom. Maska od bokvice: crush banana, uključuju kašiku meda i pet kašike ovsena kaša i pomešati ga, dok on postaje glatka pasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *